0

Stofa gør det op med TV-pakkerne

Landets næststørste kabel-tv selskab gør det nu én gang for alle op med de udskældte TV-pakker. Direktør kalder det banebrydende.

Efter nytår vil Stofa give deres kunder mulighed for at vælge frit mellem alle TV-kanaler, så du som forbruger kun betaler for de kanaler du gider se.

Den nye abonnementsform er banebrydende, mener Ole Fruekilde Madsen, der til dagligt er administrerende direktør for Stofa. De noget så udskældte TV pakker har nemlig længe været et problem for langt de fleste TV-udbydere.

Nu tager Stofa dog kampen op, og går forrest, så deres kunder kan se lige de kanaler som de rent faktisk har lyst til.

Der har nemlig været rigtig meget snak om hvorvidt TV-selskaberne har kunnet udbyde hver kanal for sig, da det lader til, at hver kanal der kommer fra samme producent, ofte kun har været mulig for TV-selskaberne at købe samlet, og derfor har TV-pakkerne været den eneste mulighed.

Regeringen har derfor længe presset TV-selskaberne, og har ment at de gjorde for lidt for konkurrencen, men nu ser det endelig ud til, at i hvert fald Stofa har fundet deres vej ind i konkurrencen mod fx streamingstjenesterne igen.

Forbrugerrådet Tænk er ligeledes særdeles begejstret for Stofas fremskridt. De mener også, at hvis Stofa kan gøre det, hvad er så problemet for landets største TV-selskab TDCs YouSee?

Sådan kommer det til at forgå

Stofa har nemlig fået aftalerne i hus med de største og traditionelt sværeste TV-udbydere SBS, Viasat og TV2, men mangler stadig aftaler med Koda/Copydan så både DR og vores omkringliggende nabolandes kanaler, som betales over licensen er med. De skal ikke tilkøbes som de yderligere kanaler.

Den måde Stofa vil tilbyde det frie kanalvalg på er, at tilbyde en boks som 150.000, ud af Stofas 450.000 kunder, allerede har. Boksen er i dag en del af abonnementerne, og man betaler derfor ikke særskilt for den. Derefter kan man på TV’et vælge én enkelt kanal, eller der kan vælges mange. Når en kanal er blevet set i 3-4 min, vil der dukke et spørgsmål frem, om hvorvidt du ønsker at betale for at kunne se denne kanal i 30 dage. Dette kan gøres for alle kanaler, og Stofas kunder kan derfor helt selv vælge hvilke kanaler de vil betale for. Tanken kom fra Hotel TV forklare Stofas direktør.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *