Start ud med lille dosis CBD-olie
0

Start ud med lille dosis CBD-olie

Når du skal prøve kræfter med CBD-olie er det en god ide at starte ud med en lille dosis. Desværre kan din læge formentligt ikke hjælpe dig med den rette dosis, da man endnu ikke kan få CBD-olie på recept. Derfor er du nødt til selv at finde ud af hvilken dosis der er bedst for dig. Ofte kan du også finde forskellige internetfora, hvor folk deler ud af erfaringer. Hører du dig rundt omkring i dit netværk og på arbejdspladsen er der også stor sandsynlighed for, at andre har prøvet kræfter med CBD-olie. Her kan du få en stor viden fra dem, som gør, at du kan finde den rette dosis meget hurtigt.

En dråbe CBD-olie om dagen kan være starten

Et absolut minimum man kan tage af CBD-olie er en dråbe om dagen. Det vil sige, at du ikke kan tage mindre. Er du meget forsigtig og usikker på hvad CBD-olie vil gøre for din krop kan du starte ud med denne dosis. Med mindre du er meget lille og meget letpåvirkelig af sådanne stoffer vil du formentligt ikke kunne mærke så meget lige umiddelbart. Selvom det ikke er alle læger der er gode til at rådgive om denne form for behandling kan du forsøge dig alligevel. Du kan ringe til din læge og spørge om vedkommende har nogle erfaringer. Det allerbedste er naturligvis, hvis vedkommende har en recept, som hun eller han kan give. Det der dog meget lidt sandsynligt da det ikke er så udbredt endnu.

Grunden til, at kun meget få læger giver recepter på CBD er, at de slet og ret ikke ved nok om det. Dem, som tager på kurser eller uddannelser hvor de lærer om det er dog meget gavmilde til at give dette præparat til folk, der for eksempel leder af slidgigt, kræft eller andre kroniske smerter. De finder nemlig ud af, at deres patienter får meget ud af denne CBD-olie og det er naturligvis noget, som man er interesseret i som læge. Derfor begynder man at give denne olie og folk vil efterhånden elske at indtage olie.

Læs mere om det her.

Tag CBD-olie op til tre gange dagligt

Selvom der stort set ikke er nogen bivirkninger når det kommer til indtagelse af CBD-olie bør du dog aldrig indtage det mere end tre gange dagligt. For det er et absolut maksimum. Hvor meget du så vælger at indtage fra gang til gang er op til dig selv. Hvis du stadig er ny og er ved at lære hvor meget du skal tage bør du aldrig tage en dråbe mere af gangen.

For rigtig mange mennesker, som har fået stor gavn af CBD-olie har de startet med en dråbe tre gange om dagen. Noget vigtigt omkring denne CBD-olie er, at man tager det i forbindelse med et måltid. Og da rigtig mange mennesker indtager et måltid tre gange om dagen er dette anbefalingen. Du behøver ikke at hælde dråber direkte i maden, men du kan lige så godt indtage en dråbe enten før eller efter de tre hovedmåltider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *