cocktails
0

Sjov og hyggelig firmafest i København

Sammenhold og god stemning på en arbejdsplads er guld værd. Det kan øge produktiviteten og generelt skabe gladere medarbejdere. Derfor er det altså vigtigt at der er god stemning blandt medarbejderne. Denne gode stemning og dette sammenhold kan bl.a. skabes ved at holde firmafest. Der er mange muligheder for at holde en fed fest i Købehavn og Roskilde. En fest for medarbejderne kan tage mange former. Det kan være en helt almindelig fest med god mad, alkohol, dans og god musik, men det kan også indeholde aktiviteter af forskellig art. Man kan f.eks. gå den klassiske vej og tage ud og bowle enten i København eller Roskilde. Hvis man går denne vej er der mulighed for at lægge et lille venskabeligt konkurrenceelement ind i aftenen. Der kan sættes en lille præmie på højkant til vinderen, så folk forhåbentlig kommer til at gå lidt op i det. Det skal selvfølgelig ikke kun gå ud på konkurrence, men mere handle om at styrke sammenholdet og generelt bare at have det sjovt.

Julefrokost

En af de mest klassiske former for firmafest må siges at være julefrokosten. Der er mange myter omkring denne fest, men hvad end disse myter måtte sige af dårlige ting, er faktum at en julefrokost næsten altid styrker fællesskabet blandt medarbejderne. Julefrokosten kan holdes i egne lokaler, eller man kan leje lokaler i København og Roskilde. Man kan selvfølgelig også leje lokaler i Hvidovre, Greve og Ballerup. Til en julefrokost hører også klassisk julemad. Her kan man vælge at få maden leveret ude fra eller starte festen på en restaurant. Hvis man starter på en restaurant kan man vælge at tage videre på en bar eller andre hyggelige steder i byen. Det klassiske er dog at holde julefrokosten privat enten hos en medarbejder eller på firmaadressen. Her er der mulighed for at få festet og snakket igennem og på den måde styrke fællesskabet på arbejdspladsen.

Styrk sammenholdet

Hele essensen ved at holde en fest for hele firmaet er at styrke sammenholdet. Ved at invitere alle niveauer og afdelinger i firmaet, skaber man den perfekte mulighed for at skabe sammenhold på tværs af niveauer og afdelinger. Man kan arrangere en hel dag fyldt med aktiviteter, der kan styrke sammenholdet. Her er det vigtigt at blande folk fra de forskellige niveauer og afdelinger i firmaet for netop at styrke det tværfaglige sammenhold og fællesskab. Der er mange muligheder for sådanne aktiviteter i Hvidovre, Greve og Ballerup. Man kan f.eks. tage ud i naturen og lave forskellige øvelser og udfordringer. Del f.eks. deltagerne ind i hold og tæl point. Sidst på dagen skal vinderholdet kåres. Ved at sætte øvelserne op som en konkurrence skaber man et grundlag for at arbejde sammen i de enkelte hold mod et fællesmål. Der skabes en sund vi-mod-de-andre stemning, som styrker fællesskabet både på de individuelle hold, men også generelt for alle. Arrangementer som disse vil også styrke fællesskabet i fremtiden, da medarbejderne vil se tilbage på dagen og mindes de sjove tidspunkter.

Læs mere om muligheden for at kolde en firmafest på: http://kejserindens-gryder.dk/kejserindens-gryder/firmafest/ 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *