isoleret
0

Sådan laver man hulmursisolering

Der er mange som tror, at pålægning af ny isolering, er en omfattende opgave. Det betyder, at mange fravælger det til trods for, at de bor i et gammelt hus, hvor isoleringen er utæt. Hvis man har utæt isolering, vil man opleve, at der strømer kold luft ind i huset. Dette vil betyde at indeklimaet bliver dårligt, hvilket medføre fugt. Hvis man har fugt i huset, kan det få negative følger på længere sigt, og hvis der går fugt i fundamentet på huset, kan man se frem til store og dyre reparationer. Det kan altså i høj grad betale sig, at komme problemet i forkøbet, og få isoleret hulmuren eller loftet i tide.

Isolering af hulmuren foregår således, at man fjerner enkelte muresten for derefter, at sprøjte isolering ind i hulmuren via slanger. Dette gøres kun de steder, hvor man har opdaget, at der er skader eller huller i isoleringen. Det er altså ikke et omfattende byggeprojekt, hvor hele muren ydremuren skal rives ned, som mange frygter. Det samme gælder isolering af taget. Her kan man ligeledes sprøjte isoleringsmaterialet ind via slanger, så man er fri for at fjerne dele af taget eller loftet.

Klik her og få hjælp til hulmursisoleringen.

Hulmursisolering kan betale sig

Hvis man har huller eller skader i isoleringen i hulmuren, er der en række negative følger, som man vil kunne mærke i huset. For det første vil indeklimaet, som nævnt tidligere være dårligere. Derudover vil man opleve, at man bruger flere penge på varmeregningen end man ellers ville have gjort. Man skruer ekstra op for radiatoren fordi der nemt bliver kold i huset. Ved at få isoleret hulmuren ordenligt, vil man opleve, at kulden udefra ikke slipper ligeså let ind. Det vil samtidig betyde, at man vil spare penge på varmeregningen. Dette er både godt for ens økonomi, men også for miljøet.

Jo mere du varmer dit hus op, jo mere co2 vil man også udlede. Eftersom mange eksperter mener, at vi befinder os i en miljøkrise, hvor vi skal udlede mindre co2, vil isolering af hulmuren altså være med til at løse dette problem. Der findes firmaer, der tilbyder denne service landet over. Det er altså lige meget om du bor i Humblebæk eller Hillerød, der vil altid være et firma, der er klar til, at isolerer din hulmur, eller reparer de skader der eventuelt måtte være på den eksisterende isolering.

Her finder du den bedste og billigste hulmursisolering

Hvis man kan nikke genkendende til, at man har et fugtigt indeklima, og der strømmer kold luft ind i huset, er der altså ikke længere nogen undskyldning for at få tjekket sin isolering i hulmuren eller på loftet. Mange frygter dog den udgift, der kan være forbundet med et sådant projekt. Her er man dog nødt til at tænke på de fremtidige besparelser, som man kan gøre sig, ved at få isoleringen repareret. Hvis ikke man får gjort det i tide, kan det føre til yderligere omkostninger, som følge af, at man har haft fugt i huset i for lang tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *