razorpit
0

Razorpit – smid ikke barberblade ud

Du synes sikkert også, det er irriterende at skulle skifte sine barberblade ud, fordi de er blevet for sløve. Det er både dyrt og dårligt for miljøet. Men faktisk bliver barberbladende ikke sløve. Barberbladende virker sløve og får sværere ved at skære hårene af, fordi der samler sig snavs i bladende fra barberinger i form af dødt hud, små hårrester og olier. Det gør, at man får følelsen af, at ens barberblade er blevet slidte og sløve, og at de derfor er til at smide ud.

Men i stedet for at smide bladende ud når der har samlet sig for meget skidt, findes produktet Razorpit, der kan fjerne snavset, sådan et blad faktisk kan bruges op til 150 gange og holde op til 90 procent længere.

Billigere og mere miljørigtigt

Med Razorpit kan man hurtigt spare penge. Før Razorpit skulle man ofte skifte sine barberblade. Barberblade er dyre, så man kan hurtigt spare penge med Razorpit, når bladende først skal skiftes efter op til 150 ganges brug. Oftest koster nye barberblade cirka det samme som en Razorpit, så efter køb af Razorpit er pengene hurtigt tjent ind. Det kan altså godt betale sig økonomisk.

Set med miljøbriller kan Razorpit også godt betale sig. Razorpit er et mere miljøvenligt valg, da færre barberblade smides ud, og flere kan genbruges. På den måde kan man undgå at belaste naturen på det niveau, som man ellers gør via udsmidning af barberblade.

Så Razorpit er en god investering både for dig men også for miljøet. Samtidig med at man sparer penge, skåner man også miljøet.

Hvordan virker det?

Razorpit renser via den friktion der opstår, når barberbladende skubbes og presses ned i silikoneoverfalden mod den normale barberingsretning.

Rensningen med Razorpit er nemt og hurtigt. Og så kan den rense 95 procent af alle de skrabere, der findes på markedet. Man påfører lidt barberskum på den bløde silikoneoverflade på Razorpit, trykker ned samtidig med at man skubber skraberen i modsat barberretning (fremad), Razorpit og skraberen skylles med vand, og det hele lægges til sidst til lufttøring. Skraberen med bladende opad.

Razorpit er også en smart måde at opbevare sin barberskraber på, når man rejser. Den kan nemlig bruges som et barberskraberhylster. Det virker sådan, at man vender sin barberskraber med bladende nedad i sin Razorpit. På den måde beskyttes barberskraberen under rejse.

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *