myrer
1

Lad skadedyrsbekæmperen skulle dig af med problemerne inden det tager overhånd

Dyr

Det er aldrig rart at skulle døje med skadedyr af nogen art, men hvis de først kommer ind i huset kan det være rigtig ubehageligt. Her kan være tale om forskellige typer af skadedyr, lige fra mus til fluer.

Skulle der være tale om mus, ser vi normalt Husmusen eller halsbåndmusen. I særlige tilfælde vil man også kunne møde andre arter, men disse trives ikke i huse. Musene opholder sig i sommerhalvåret oftest på marker og i haver, dog ikke for langt fra bebyggelse. Når efteråret så nærmer sig, bygger de at søge indendørs hvor de kan formere sig. Dette kan ske hele året rundt med kuld op i mod 8 unger 4-6 gange om året.

Husmusen har et meget lille behov for væske og er altædende, dog foretrækker de kornprodukter. I Selvom en husmusen kun har brug for 3g fast føde om dagen, kan skaderne alligevel være store. Musen ødelægger nemlig langt mere end den spiser, og det kan gå hårdt ud over møbler og træværk.

Begge musearter kan klatre, og en ung husmus er i stand til at presse sig gennem ganske små sprækker. Så selv i de øverste etager i et byggeri, er man ikke sikret for at musen kommer på besøg alligevel. Her bygger musene redder i isolering, under gulve og på loftet.

Dette kan blive en plage i byer med store bebyggelses områder som Århus og Randers.

Bekæmpelse af myrer

Myre er en anden almindelig plage som kan ramme de fleste hjem. Myrerne finder man normalt i skove, ved veje og i haver. Myrerne kan have levet under jorden selv inden selve boligen blev bygget, hvor de senere kan trænge op gennem revner i betongulvet. Herfra bevæger de sig så videre til selve trægulvet, og leder efter føde ved f.eks. at invaderer huse. I nogle tilfælde vil man opdage myrerne, ved at de efterlader bunker af jord og andet affald, et sted hvor de kan trænge ind.

Bor du i Århus eller Randers området kan vi uden nogen former for gener, hjælpe dig af med dine myre problemer. Dette kan være både indenfor, eller hvis myrerne f.eks. har invaderet din have eller terrasse.

Skadedyrsbekæmpelse I virksomheder

Skadedyr kan forbindelse med en virksomheder kan f.eks. være i fødevarebranchen. Har kan diverse insekter ødelægge oplevelsen for kunderne i en restaurant, eller ødelægge ens råvarer. I forbindelse med skadedyr i forbindelse med fødevarer bør der tages kontakt til en skadedyrsbekæmper straks. Det kan også være inden for restaurationsbranchen, hvor der kæmpes med væggelus.

For at forebygge mod skadedyr og slippe for at skulle have en skadedyrsbekæmper ud, er det vigtigt man gør sig forarbejde. Dette kan være forbundet med den generelle hygiejne, samt grundig rengøring. Skulle det gå så galt at skadedyrene allerede har overtaget, tag da kontakt til os og vi hjælper dig af med dine problemer i Århus og Randers området.

One thought on “Lad skadedyrsbekæmperen skulle dig af med problemerne inden det tager overhånd

  1. Faldt lige over dette site, da jeg søgte info omkring skadedyr. Jeg troede da ikke, at væggelus er et problem indenfor restaurationsbranchen, menes der ikke hotelbranchen ? Når jeg søger på væggelus skriver de, at de lever af blod. Det passer også bedre på hoteller end køkkener, vil jeg mene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *