citroen
0

Køb en Citroen og opbyg et familieliv i København

Livet er, siden vi fik en forståelse for dette, blevet delt op i stadier. Den ændring, som man går igennem både mentalt og fysisk, er blevet opdaget, og har altid været meget omtalt i alle mulige sammenhænge. Det er fordi, det at vokse op netop er det som hele livet faktisk handler om. Der er jo intet egentlig mål, dette er i hvert fald ikke bestemt fra begyndelsen af. Det handler i langt højere grad om den rejse, man gennemgår i takt med, at man vokser op. Det er her man opbygger en masse minder og oplevelser, og disse varierer altså fra det ene stadie til et andet. Der er ligesom nogle normale ting, som man gerne skal opleve i løbet af disse stadier, og der er helt rene og klare retningslinjer for, hvad der acceptabelt i den pågældende stadie. For der er nemlig en masse ting, som kun er accepteret i samfundet, at gøre på visse tidspunkter i sit liv. Som baby kan man have lov til at være fuldstændig hjælpeløs og med fuld afhængighed af sine forældre. Som barn har man lov til at lege og opføre sig barnligt. Når man bliver teenager er det pludselig acceptabel at tage til Frederiksberg en torsdag for at drikke sig stang Bacardi med sine bedste venner. Når man er ung voksen har man lov til at rejse verden rundt, og flytte væk fra sine forældre til København for eksempel. Når man bliver voksen er det acceptabelt at få børn og begynde at stifte en ordentlig familie, men Citroen og lejlighed på Frederiksberg. Når man bliver gammel er det okay ikke at have for meget fart på, og dermed bruge en hel dag i sin lænestol. Det er ikke fordi det er umuligt at gøre ting fra et stadie i et andet stadie, men det handler i høj grad om, hvor socialt acceptabelt, det er i samfundet.

Hvis symbolsk, at du er blevet voksen med en Citroen

Man går rundt og føler sig super speciel, men i virkeligheden lever man præcis ligesom alle andre, fordi vi netop er mennesker, og altså har opbygget dette samfund, hvor man ved, hvordan man skal agerer i forskellige stadier i sit liv. Det er ikke fordi alle gør disse ting på samme måde, men største delen gør altså disse ting. Det er egentlig ikke fordi det er et problem, det er blot en kendsgerning, som man må accepterer. Man kommer sikkert til at flytte ind i en villa lidt uden for København med en Citroen stående i garagen. Meget lignende det, som dine forældre gjorde, da de blev voksne.

En Citroen er ikke et tegn på tab

Men på trods af, at man hopper i de fodspor, der netop er blevet lagt for en, så er det ikke fordi, at man har tabt i livet. Der er ingen tvivl om, at man skal være klar over sine handlinger, men man behøver nødvendigvis ikke at være anderledes fra alle andre.

Læs mere på: http://franske-biler.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *