gaven-til-hende
0

Gaver til hende

Det er ikke altid nemt at købe gaver til hende og da især ikke hvis man er en mand. Mænd har en tendens til at være mere fantasiløse med hensyn til at finde på noget, som hun vil sætte pris på eller kan anvende. Om det skyldtes at mænd er bange for at skuffe hende eller fornærme hende er et godt spørgsmål.

Forstil dig at du skal ud og købe gaver til hende og du ikke aner hvad hun ønsker sig. Du finder så på at købe hende det skønneste og smukkeste sæt undertøj, som i øvrigt koster en formue! Du kommer hjem og hun åbner gaven. Hun kigger på størrelsen af undertøjet og bliver blodrød i ansigtet… Du har lige købt undertøj der er to størrelser for stort! Og naturligvis tager hun det personligt –”Har jeg virkelig så stor en bagende” – ”Er det sådan du ser mig? ”. Det er nu på tide at trække dig tilbage inden bomben sprænger. Dette scenarie er med til at skræmme mange mænd, når de skal købe gaver til hende.

At købe gaver til hende kan være vanskeligt, da en gave siger så mange ting med så få ord. Gaver til hende kan gøre hende glad, da hun føler sig værtsat og elsket men samtidig kan gaver til hende også sende de absolut forkerte signaler. Køber han f.eks. gaver til hende i for af nye flotte køkkenmaskiner, kan hun måske opfatte dette som om han mener, at hun hører hjemme i køkkenet bag kødgryderne og at det er hendes job at stå for madlavningen – som om det er det eneste, hun går op i! Til gengæld, hvis hun er en ivrig kok og elsker at være kreativ, er disse gaver jo helt fantastiske. Så gaver til hende kan virkelig opfattes på mange måder. Kvinder lægger mange betydning og hentydning i både ord og genstande.

Gaver til hende kan jo være af mange forskellige grunde og anledninger. Til fælles for dem alle, så bliver kvinder glade for gaver, der viser at man har brugt tid på at finde gaven og har brugt tid på at tænke igennem, hvad den perfekte gave til hende ville være. Igen er kvinder meget forskellige, nogle er romantiske og andre er sportslige kvinder, så gaver til hende kan være vidt forskellige dog tilfælles at de er købt med omtanke og med det formål at gøre hende glad. Det kan virkelig være et dilemma at købe gaver til hende og det er ikke altid nogen nem opgaver for mænd og da mænd endda, som regel, er mere tilbageholden med deres ideer og fantasi, så gør dette ikke opgaven nemmere. Nogle mænd foretrækker at give gaver ti hende på den mest sikre måde i form af et gavekort til en lækker butik, idet hun så selv kan vælge og vrage indenfor det angivet beløb. Nogle kvinder er dog ikke altid så glad for at modtage gavekort, da disse næsten er for ”nemme”. De føler ikke manden har brugt tid på hende i forbindelse med køb af en gave.

Find masser af gaver til hende her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *