kager
0

Få den perfekte nytårsaften i København med kransekage

Det nye år er en af de festdage, som allerflest fejrer. Før i tiden ville man i virkeligheden fejrer juleaften, som vi fejrer nytårsaften, altså med sjove venner, en masse fest musik og en masse alkohol. Derimod ville man fejrer nytårsaften, som vi fejrer juleaften. Her ville man samles med kun den allermeste familie, for at hygge til en dejlig middag. Der er dog et kæmpe problem forbundet med nytårs aften. Det skuffer hver gang på alle mulige måder. Først og fremmest er der mange forhåbninger forbundet med nytårsaften. Det skyldes, at der er blevet skabt dette billede af, at man kan blive en helt ny person med de nye år. Det giver muligheder for rent faktisk at blive den person, som man ønsker at blive. Dog er dette sjældent, hvad der vil ske. Det er tydeligt at se, når man kigger på alle de mange nytårsforsæt, som stort set hele verdenens befolkning sætter sig for, for herefter at skuffe sig selv efter kun en måned. Det er dog ikke kun denne forestilling om et helt nyt liv, der har det med at skuffe. Selv aftenen nytårsaften har de også ofte med ikke at leve op til forventningerne. Dette skyldes, at man leder op til denne aften hele året. Det er den ene fest på et helt kalender år, som man er helt sikker på kommer til at finde sted. Det vil aldrig forekomme, at man tilfældigvis kommer til at lave planer, der gør, at man må aflyse nytårsaften. Derfor har man også masser af tid til at skabe forventninger til et brag af en fest aften i København med hjemmebagt kransekage omringet af de bedste venner. Desværre vil man ofte ende med at indse, at man enten har sat forventningerne for højt eller også har man simpelthen lavet for mange planer, så man ingen chance har for at nyde den egentlige nytårsaften.

Skab en mere spontan nytårsaften, hvor man efter kransekage vurderer om man skal til København

Det med at sætte forventningerne for højt er ikke noget, som man kan gøre ved, for nytårs aften vil for evigt være den aften med håbet om de største festligheder. Dog kan man på mange måder forbedre sin nytårsaften ved at revurderer, de fejl som man har begået de tidligere år. Her er det et forslag, at man først og fremmest ikke laver for mange planer, men derimod tager det som det kommer. Det sker trods alt, alt for ofte, at man føler sig nødsaget til at forlade sin lejlighed i København selvom man langt hellere ville blive siddende sammen med de bedste venner, mens man spiser kransekage.

Nytårsaften med pynt, kransekage og god mad bliver aldrig kedeligt

Man må til tider også give sig, og indse at det måske ikke er så slemt, som man selv gør det til. Det er blot de høje forventninger, der gør, at det føles så håbløst. Hvis det havde været en helt almindelig aften ville det have virket nær så kedeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *