miniferie
0

En miniferie kan være det helt rigtige for dig og din familie

På godt og ondt har vi danskere nogle gange rigtig travlt. Det gode ved det er, at det for de fleste mennesker er rigtig dejligt at have en helt masse at tage sig til. Det er nemlig de færreste mennesker, som kan finde ud af ikke at have noget at lave i en længere periode. Mange er simpelthen ikke gode til bare at lave ingenting. I Danmark er vi mange af den slags mennesker, som gerne vil have følelsen af, at vi får en hel masse fra hånden. Vi er ikke gode til, at dagen bare passerer forbi os, uden at vi rigtig har lavet det store.

Bagsiden af medaljen her er, at vi nogle gange også kan få lidt for travlt til hvad godt er. Uanset om mennesker bor på Møn eller Sjælland eller helt andre steder i landet, så har vi nogle gange lidt svært ved at sige stop. For det er helt sikkert en god ting, at vi har rigeligt at tage os til, men det er samtidigt vigtigt, at man er opmærksom på at lytte til sin krop og sin hjerne. Nogle gange kan man nemlig sagtens komme til at overbelaste systemet en smule.

En miniferie på Møn eller Sjælland kan give dig energien tilbage

Når det engang imellem sker, at man har haft en længere periode, hvor der måske lige har været lidt for meget på tapetet, så kan det være det vigtigste valg, at man lige tager den med ro. Men hvad kan man lave? I mange tilfælde er det typisk ikke muligt bare at trække stikket på verden, og tage af sted på en almindelig ferie i op til 2 uger. Heldigvis er der masser af muligheder for at tage en ferie i meget mindre skala.

Miniferie på blandt andet Møn og Sjælland er en glimrende mulighed, hvis man ikke tænker, at det giver mening at tage af sted længe. Tit har man jo også noget arbejde, som man ikke kan være væk fra alt for længe uden for de større ferier. Derfor er det perfekt, at der er så gode muligheder for at tage af sted på en miniferie. Her for man alt det gode fra følelsen af at være afsted, men både prisen og tidsforbruget er noget helt andet, end hvis man planlægger en ferie på eksempelvis 2 uger.

Gå på jagt efter en miniferie og se, hvad du har af muligheder

Hvis du kan mærker, at det måske er dig, der lige nu går og er ved at have lidt for meget om ørerne, så er det måske værd at sætte dig ned med familien og kigge lidt på mulighederne. Man mister jo aldrig noget ved bare lige at kigge. Det er fuldstændigt uforpligtende, og måske er det i denne proces, at det går op for dig endeligt, om det er noget, som ville være godt for dig. Din familie vil i hvert fald helt sikkert ikke sige nej til sådan en ferie.

Kilde: http://praestekilde.dk/miniferie/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *