0

Danskerne lægger beskedne feriebudgetter

Hvis der er noget, som vi danskere er kendte for – og ikke mindst yderst fremragende til – så er det at hygge. Vi elsker at forkæle os selv med gode middage på byens caféer og restauranter, ture i biografen eller bare at nyde et glas rødvin af den gode slags hjemme på sofaen. Og nu hvor den økonomiske krise ikke længere hænger os over hovedet, gætter vi nok på, at vores forbrug igen er steget, hvad angår fest, farver og fornøjelser. Men vi gætter åbenbart forkert. For på vores ferier er vi danskere nemlig mere tilbøjelige til at lade kontanterne og betalingskortene blive liggende og samle støv i pengepungen sammenlignet med flere af vores nordiske naboer. Det viser en undersøgelse fra Momondo.dk, som er en søgemaskine for billige hoteller, rejser med videre.

I undersøgelsen, som blev foretaget i foråret, svarer 35 procent af de adspurgte danskere nemlig, at de forventer at bruge mindre end 7.500 kroner i forbindelse med deres sommerferie. Det er derimod kun 29 procent af svenskerne og 17 procent af nordmændene, der forventer et lignende budget.

Sommerferie uden kompromiser

Om vi så er blevet mere villige til at gå på kompromis, om vi har fået nye og andre prioriteter eller bare er blevet mere nøjsomme, melder historien ikke noget om. I hvert fald tager de fleste nok på ferie for at blive rige på nye oplevelser eller for at komme væk fra hverdagens stress og jag. Så hvis det ikke er på vores ferie, vi skal give os selv lov til at skeje ud, hvornår skal vi så gøre det?

Med den store udvikling, som vi har set på markedet for lån gennem de seneste år, er det således muligt at låne penge til for eksempel drømmerejsen, uden at ende i en eller anden spiral af gæld, som stort set er umulig at komme ud af igen. Forbrugslån er nemme og hurtige og giver dig fleksibilitet, fordi pengene bliver sat ind på din konto i løbet af få dage. Dermed kan du booke en ferie med kort varsel. Og dette er sikkert et stort ønske for mange, da det ustadige danske vejr ikke har mange sommergrader og solskinstimer at byde på.

http://www.b.dk/rejseliv/danskerne-sparer-paa-ferien

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *