cannabis medicinsk
0

Cannabis olie – hvordan vi alle kan få gavn af det

Lad os lige få styr på de basale ting

Cannabis er planten som også bruges til at lave stoffer som f.eks. hash, pot og lignende. Men det er ikke det, jeg er kommet for at snakke med dig om i dag. For ligesom så mange andre ting (lad os sige uranium?) så er der flere forskellige egenskaber ved cannabis, gode såvel som dårlige. Stofferne er nok dele af de måske mindre gode aspekter ved cannabis, men det skal ikke lade sig overskygge af de dele ved denne plante, som faktisk er hamrende gode. Og hvad er der ved denne plante som virkelig er godt? Det jeg skal forklare til dig nu, er det fantastiske produkt af cannabis som man kalder cannabis olie. Et medicinært middel som i modsætning til andre dele ved cannabis er hundrede procent lovligt at producere og købe i Danmark.

Men hvad er så formålet med denne olie? Er det det samme som stofferne? Er det et euforiserende middel man kan tage til at glemme sine sorger? Nej, det er det skam på ingen måde. Cannabis olie deler kun egenskaber med stofferne idet, at de kommer fra den samme plante, men ligesom så mange andre ting kan både godt og dårligt komme fra samme sted. I dette tilfælde er cannabis olie det gode. Og det er det netop fordi, at det fungerer som et fantastisk medicinært midel mod n hel masse forskellige sygdomme. Først og fremmest skal det siges, at igen, cannabis olie er ikke euforiserende. Det indeholder ikke spor af stoffet THC som er det euforiserende middel i pot og hash, så det er fuldstændig ligesom, lad os sige olivenolie. Konsistenserne er dog ikke lige. Cannabis olie ligner som regel en form for tjære og er rimelig klistret mens, som vi alle ved, er olivenolie derimod meget mere glat og flydende. Det, og så er der selvfølgelig også den fantastiske bonus i og med, at cannabis olie kan lindre en hel masse smerter og hjælpe med en hel del lidelser.

Lidt mere om olien

Det er gennem videnskabelige studier, at man har fået ideen at cannabis olie er et medicisnk middel som kan bruges til flere forskellige lidelser. Blandt disse er migræne, kvalme, meningitis, sklerose, skizofreni. Og det er kun nogen af em, at skrive en hel liste med dem alle sammen ville næsten tage for lang tid. Det er heller ikke særlig svært at indtage, man får det som regel i dråbeform som de fleste indtager oralt, som regel gennem en placering af dråberne under tungen. Det er super simpelt og kan næsten ikke misforstås. Nogen har dog rapporteret, at smagen måske ikke er særlig god, men man kan skylle den ned med vand hvis man også vil det (dog nedsætter det en lille smule effekten af cannabis olien). Størrelsen af dosis kan variere og det gælder bare om at finde en, som virkelig passer til dig selv. Det er et godt meicinsk middel og jeg kan kun anbefale det til folk.

Få mere information på dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *