Vinterfitness
0

Bliv glad for fitness her til vinter

Sommeren er for længst gået på hæld og mulighederne for at foretage sin normale træningsrutiner udendørs, er nu kun for de få hardcore entusiaster. Det kan i forvejen føles fuldstændig uoverskueligt, at skulle finde løbetøjet frem og ved vintertid øges den følelse af afmagt overfor ens motionsrutiner udendørs yderligere. Fitness indendørs må være løsningen, mens det er vinter. Men hvad er løsningen for dig og hvordan kommer du godt i gang? I det følgende følger en række gode råd og ideer til at overkomme din fitnessrutine her til vinter.

Fitness i et lokalt center her til vinter

Helt oplagt er det at melde sig ind i det lokale fitnesscenter. Her har de kompetente medarbejdere til at hjælpe dig med din træning. De har et bredt udvalg af maskiner til netop dit trænings behov. De fleste fitnesscentre har udvidede åbningstider og det er muligt for dig at træne, når du vil. Måske kan du endda mikse din træning med en gang massage, yoga eller noget helt tredje, som udbydes i dit lokale center. I et fitnesscenter er mulighederne mange og det er kun dig og din økonomi, som sætter grænsen. Økonomisk er et fitnesscenter den dyre løsning og et motionstilbud, som man skal overveje, om man vil poste penge i hver måned.

Dyrk din fitness hjemme

Er den lidt dyrere løsning med fitness i et lokalt center ikke løsningen for dig, så kan fitness hjemme være den rigtige måde for dig at få motion på til vinter. Fitness i hjemmet er en form for motion, som man kan gå til med forskellige tilgange. Måske er man interesseret i at få den fulde fitness oplevelse og så kræver det altså, at man går ud og investerer i noget ordentligt udstyr fra start. Er man derimod ikke sikker på, at det er måden at få motionen på i vinterperioden, så kan man altid prøve sig frem ved at investere i nogle vægte og kombinere med øvelser, hvor det er ens egen kropsvægt, man træner med. Prøv for eksempel at kombinere dine muskeløvelser med yoga. Yoga kræver ikke en masse udstyr og så er det fantastisk motion for kroppen og sindet i vinterperioder.

Skal du skubbes afsted til vinter?

Er du en af dem, som hverken har disciplin til at træne hjemme i stuen eller flytte dig selv ned i et fitness center, så kan holdsport måske være noget for dig. Når du dyrker en holdsport, så møder du andre mennesker og det forpligter. Dukker man ikke op til en træning i den lokale håndboldklub, så kan man være garanteret på at blive spurgt hvorfor af holdkammeraterne. Det kan være en fantastisk motivationsfaktor, når man ved, at andre regner med en. Er holdsport alligevel for meget af det gode for dig, så kan en fast træningsmakker også være løsningen. Der er en del planlægning i en sådan ordning, men til gengæld er man næsten garanteret en kontinuerlig træning og gode resultater, fordi man formår at skubbe hinanden i den rigtige retning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *